Morgen ben ik gestopt!!

Geplaatst door Blair11 op 31/01/2017 - 21:48

Lid sinds 31 jan 2017

3 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi allemaal. Ik rook nu ongeveer 8 jaar ongeveer 25 sigaretten per dag!! en vanavond steek ik mijn laatste sigaret op. Morgen is het klaar. De laatste maanden erg aan het nadenken geweest over waar ik mee bezig ben, de rest van mijn leven wil ik niet rokend en kortademig doorbrengen. Na steeds excuses voor mezelf bedacht te hebben, ben ik erachter dat het nooit een goed tijdstip is om te stoppen. Of juist wel, het is net hoe je het bekijkt. Vanavond dus mijn laatste, eerste stoppoging voor mij. Zal hier hoogstwaarschijnlijk soms nog om advies of tips gaan vragen, of mijn frustratie uiten. Ik hoop dat ik op deze site wat hulp/steun kan krijgen van jullie. Ben er klaar mee! Wil er weer gezond uitzien en me gezond voelen! 

Geplaatst door Mien op 13/02/2017 - 08:44

Lid sinds 02 sep 2016

4 jaar 5 dagen geleden gestopt met Tabex.

Hallo Blair,

Heel goed om te stoppen. Ik neem aan dat je nog jong bent, als je pas 8 jaar rookt. 

Sterkte en hou vol!

Ik denk dat mensen je bericht over het hoofd hebben gezien. Als je meer aanspraak wil, kun je je aanmelden bij een maandclub (via forums).

 

afbeelding van Germar

Geplaatst door Germar op 14/02/2017 - 21:14

Lid sinds 21 dec 2016

4 jaar 3 dagen geleden gestopt met Cold Turkey.

hallo Blair, welkom hier ik hoop dat het je nog steeds lukt om niet te roken? Zijn moeilijke momenten bij ik weet er alles van. Ik probeer dan afleiding te zoeken mentos in de mond en blokje wandelen.. helpt mij vaak erg goed. Ik wens je succes.. groet marian

Reactie toevoegen