Morgen stop ik

Geplaatst door Corinne op 30/05/2018 - 12:51

Lid sinds 30 mei 2018

ik wil ermee stoppen net als iedereen hier.

De sigaret is mijn moment van rust en troost. Meer levert het eigenlijk niet op. Ik zie er vreselijk tegenop maar verheug me op het weer fris ruiken en geen sigaretten meer klikken. Of weer een kapitaal kwijt zijn aan een bus tabak. Geen plannen tot hulpmiddelen behalve cbd olie en valeriaan. Ik ben bang voor de paniek geen sigaret meer te kunnen pakken. Ik rook vanaf Mn 16e en ben bijna 45... ik rook 10-15 sigaretten per dag.

 

 

 

 

 

afbeelding van suus6

Geplaatst door suus6 op 30/05/2018 - 22:43

Lid sinds 04 nov 2017

5 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Corinne welkom hier en wat goed dat je gaat stoppen!!
Ben je er helemaal klaar voor morgen?alle redenen waarom je wil stoppen opgeschreven_plak ze op postits en hang ze overal in huis op, zodat je er telkens aan herinnerd wordt. Gezonde snacks in huis voor als je trek krijgt :-P
Lijstje met dingen ter afleiding voor als je even niet meer weet wat je moet doen, want geloof me, je gaat heeeel veel tijd overhouden als je niet meer rookt haha. Dat is fijn, maar de eerste dagen kan t zijn dat je tegen de muren opvliegt omdat je niet weet wat je met al die tijd moet doen. Dus maak je huis schoon, dans zing ren de trap op en af, alles mag als je maar niet rookt. Verder....lees veel op dit forum, overal staan tips en ervaringen van andere stoppers. En schrijf mee in de maandclub van mei, dat kan echt helpen en steun geven. Probeer niet bang te zijn, hoe positiever je eraan begint hoe meer kans van slagen je hebt. Ja de eerste tijd kan moeilijk zijn, maar het is het zooooo waard!!! Succes morgen, niet bang zijn. Spring gewoon in het diepe en je zult zien dat je kan zwemmen :-)

afbeelding van Lon10

Geplaatst door Lon10 op 01/06/2018 - 11:17

Lid sinds 17 nov 2017

5 jaar 4 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hoi Corinne, ga je nog steeds morgen stoppen?

Reactie toevoegen