Na 40 jaar gerookt te hebben, nam ik om 23:50 uur mijn laatste peuk

Geplaatst door Wilco op 16/11/2016 - 01:04

Lid sinds 16 nov 2016

7 jaar 7 maanden geleden gestopt

Hallo mede stoppers. Ik ben alweer een uurtje gestopt met roken en wil nooit meer aan een peuk beginnen laat staan denken.
ik hoop op deze site medewerking te vinden die mij ook over de drempel willen helpen om er ook vanaf te blijven.

Geplaatst door Barend (niet gecontroleerd) op 16/11/2016 - 05:54

Lid sinds

Succes Wilco, ik heb ook jaren gerookt en ben cold turkey gestopt. ben nu voor de tweede keer gestopt en de eerste 3 dagen waren wat moeilijk, maar daar kom je wel doorheen. Toen de nicotine eenmaal uit mijn lichaam was, was het nog makkelijker om door te zetten.

Als je trek hebt in een sigaret, denk dan ergens anders aan. De trek gaat namelijk zo weer weg. Vooral na een paar dagen gestopt te zijn.

 

Geplaatst door Mai op 16/11/2016 - 10:49

Lid sinds 16 nov 2016

Al een hele goede stap gezet, Wilco! Zelf ben ik net bijna een week gestopt. Voel me er lichamelijk niet echt lekker onder, maar ben wel trots op mezelf dat ik dit vol kan houden. Je moet er doorheen, het is het gevecht echt waard! 

afbeelding van tantenettie

Geplaatst door tantenettie op 16/11/2016 - 12:44

Lid sinds 01 mrt 2008

7 jaar 7 maanden geleden gestopt met Tabex.

goede beslissing Wilco, veel succes. Mocht je met lotgenoten willen babbelen, bij de maandgroepen op dit forum zijn er nog meer, die in November gestopt zijn.

Jullie ook veel succes Mai en Barend

Geplaatst door Jan Haneman op 25/04/2017 - 16:12

Lid sinds 20 okt 2016

Tip: Bestel geen Tabex op Tabex-Shop.com. Je betaalt geen 18 euro, maar 25 euro. Je krijgt ook niet binnen 3-5 dagen, maar weken later. Deze site heeft alle berichten verwijdert over Tabex, nu ik er over begonnen ben dat het hier in Nederland veel goedkoper kan. Klik op Facebook Tabex en ga naar de pagina. De beheerster heet Toos. Na drie dagen heb je gegarandeert je Tabex in huis. Mocht deze bericht verdwijnen is het zeker dat dit hun pagina is van die Shop. 

Geplaatst door geldtheult (niet gecontroleerd) op 25/04/2017 - 23:37

Lid sinds

Na 40 jaar ben je bij oplichter Toos, gegarandeerd je geldt kwijt. Koop liever de biostabiel.

Geplaatst door Jan Haneman op 26/04/2017 - 01:12

Lid sinds 20 okt 2016

Eerst eens goed lezen wat er staat en wie wat schrijft. En als jij je centen kwijt wil aan Bruno Santanera voor een stukje steen of goud, prima. Het is maar waar je in wil geloven. Maar kom niet aanzetten met ongenuanceerde uitspraken. 

 

Geplaatst door explanans (niet gecontroleerd) op 26/04/2017 - 09:15

Lid sinds

Misschien kun je het verhaal nog eens herhalen. Ik snap het grote probleem bij het kopen van Tabex niet. Het is toch een verboden middel in Nederland? Hoe kan het dan dat het wel verkocht wordt. Iemand die zich niet aan de wet houdt en het middel toch in Nederland verkoopt, waarom is zo iemand te vertrouwen eigenlijk? En de uitspraken van Haneman, hoe kan ik weten dat het geen haantjesgedrag is? Namens wie spreekt Haneman? En welke berichten worden verwijderd, door wie, en hoe zijn de belangen verdeeld op dit tabex speelveld en hoeveel geld gaat hier in om? Kan ik wat meer informatie krijgen? En de site ikstop.nl heeft ook belangen, bijvoorbeeld door dit topic te censureren? Verklaar u nader, dan valt er mizschien ook wel wat te lezen, en dan ga ik dat misschien ook wel doen.

Geplaatst door Jan Haneman op 26/04/2017 - 10:20

Lid sinds 20 okt 2016

Het grote probleem met het kopen van Tabex via de link op deze site is, dat je het besteld en betaald in Polen. Die geven het door naar Bulgarije. En vandaar krijg je het thuis. Je hebt een mogelijkheid om het per expres te doen. je betaald dan 8,90 Euro extra. Maar dat was op 10-04 jl. Op mailtjes word niet gereageerd. En wie zegt dat het het in Nederland verboden is om te verkopen?? Het is te bestellen via hun site en via Facebook. Niks mis mee. En ik vertrouw die persoon, want afgelopen zaterdag de betaling gedaan, een printscreen laten zien en gisteren, dinsdag in huis gekregen. Niks mis mee. Maar toen ik gisteren op het forum 'Tabex' keek, waren alle reacties van de afgelopen tijd verdwenen. Ik had Tabex-Shop.com gemaild dat ik overal waar ik maar kan de mensen in kennis stel om juist daar niet te gaan kopen. (Kreeg een mailtje dat mijn aankopen plotseling verloren was gegaan, overigens) En sinds gisteren is er niks meer van te vinden op dit forum. Ook is meerdere malen aangegeven deze link te verwijderen door verscheidene mensen. Ja, dan ben ik niet te beroerd zelf een link te leggen, wanneer hier gecensureerd word. En meneer Haneman spreekt puur uit name van zichzelf. En namens wie spreekt explanans? 

Geplaatst door explanans (niet gecontroleerd) op 26/04/2017 - 11:16

Lid sinds

Meneer explanans spreekt namens dat deel van zichzelf dat zich er over verwondert wat het is dat de heer Haneman beweegt zich te weer te stellen tegen een Tabex verkoper. Wat zijn dat voor soort berichten die van dit forum verwijderd worden dan? Heeft de poolse verkoper een exclusief contract met ikstop.nl? is het dat, wat u probeert te zeggen? Dat er dus wel reclame is toegestaan, ook in de forum berichten, maar alleen informatie welgevallig voor partijen ( schimmige poolse en bulgaarse maffia?) die daar voor betalen? Dus dan ben ik zelf een partij die door verwarring te stichten zo veel mogelijk, een bepaald belang dien? Ik weet nooit welke instanties via mijn onderbuik spreken, maar ik krijg hier geen geld voor. Ik word geleid en geleefd door nieuwschierigheid.

Geplaatst door Jan Haneman op 26/04/2017 - 12:52

Lid sinds 20 okt 2016

Als ik nu nog niet duidelijk ben geweest, weet ik het ook niet meer. Daarbij was het een reactie op uw arrogante ondertoon. En dan nog, het was een uitleg naar Rapunzel mijn eerste reactie. Hebt u verder nog vragen, past u de toon maar een beetje aan. Beste maar weer. Heb hier verder geen zin in. 

afbeelding van Rapunzel

Geplaatst door Rapunzel op 26/04/2017 - 16:21

Lid sinds 02 mei 2015

Ha Jan en Alleman, ook de vrijwillige 'forumpolitie'(?)

Wat jammer nou toch dat Tabex zo moeilijk te verkrijgen is, want Tabex lijkt mij en veel anderen te helpen. En ook werkt het dit soort gedoe in de hand, en onnodige stress kun je meestal moeilijk hanteren als je net gestopt bent met roken angrydevil

Ik denk dat ik er nog wel een stukje over ga schrijven in de rubriek waar het thuis hoort (http://ikstop.nl/forums/champix-tabex-zyban),  maar heb er nu geen zin in / tijd voor.

Als iemand een adres wil waar je als het goed is zonder extra stress blauwe Tabex kunt bestellen, stuur me even een PB, dan stuur ik het je.

afbeelding van Rapunzel

Geplaatst door Rapunzel op 26/04/2017 - 16:24

Lid sinds 02 mei 2015

PS Jan: het is geloof ik inderdaad 'verboden' om Tabex te verkopen in Nederland, maar toch lukt het (soms dan laugh)

Geplaatst door Jan Haneman op 26/04/2017 - 17:11

Lid sinds 20 okt 2016

Via officiële verkooppunten is het wel verboden het goedje te verkopen. Zoals b.v. een drogist. Maar het staat niet vermeld als verboden middel. Dus je mag het wel in bezit hebben. Maar ja, dat is Nederland.

Ik heb gisteren mijn twee doosjes ontvangen, de groene, en ben er heel blij mee. 

En dat in 3 dagen tijd. 

Geplaatst door Mien op 27/04/2017 - 21:35

Lid sinds 02 sep 2016

7 jaar 9 maanden geleden gestopt met Tabex.

Beste explanans, als er belangen spelen, dan zijn het de belangen van Champix. Tabex is een goedkoop natuurlijk middel dat al langer dan 50 jaar wordt gebruikt in Oost-Europa. Champix wordt door artsen voorgeschreven en is heel duur. De Champix-leverancier zou dus veel last hebben van Tabex als dat zou worden goedgekeurd. Overal lees je alleen maar goede berichten, geen akelige enge bijwerkingen zoals bij het medicijn Champix, maar in Nederland gebeurt geen onderzoek. Waarom denk je dat dát is?

Reactie toevoegen