Nieuw dagboek vlinderkind

afbeelding van Tientje31

Geplaatst door Tientje31 op 20/09/2011 - 17:00

Lid sinds 27 jul 2010

8 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Tja het is weer tijd voor een nieuw dagboekje en aangezien ik nu volop bezig ben om een prothese te krijgen zal er in dit deel van mijn dagboekje daar wel veel over geschreven worden...
Hier dus mijn nieuws:

Vanmiddag ben ik bij een mondtechnisch centrum geweest.
De tandarts snapte het wel dat ik een kunstgebit wilde maar ging eerst proberen mij nog om te praten. maar hij begrijpt het nu wel.
Omdat ik én geen geld meer heb én die pijn en behandelingen niet meer tegen kan. Toch moet hij overleggen met collega's ivm niet aangeklaagd kunnen worden ofzo...

Er is een kleine kans dat het niet doorgaat, hij gaat overleggen met andere tandartsen maar de assistente zei dat ik daar niet bang voor hoef te zijn en alle afspraken zijn ook al gemaakt. Ik hoop het zo he!!
Ik heb 3 afspraken.
Over 2 weken moet ik naar een tandtechniscus van hun die gaat afdrukken maken, dan een week later nog een keer naar de tandtechnicus en dan weer 2 weken later gaan ze boven en onder alles in 1x trekken en krijg ik gelijk mijn boven en ondergebit in. Ik moet dan 1 of 2 dagen later terug komen op controle en dan halen hun voor het eerst het gebit eruit want als je dit zelf doet trek je de wonden open...
als alles doorgaat heb ik dus over 5 weken een kunstgebit...

Het trekken kost bijna 1100 euro en dat komt voor mijn eigen rekening ook het happen en de andere afspraak bij de tandtechnicus komt voor mijn eigen rekening omdat ik al over mijn 600 euro vergoeding van dit jaar heen zit, dat word dus weer een aanvraag bij de sociale dienst... en hopelijk vergoeden hun het grootste deel zodat ik niet nog verder in de schulden kom, de prothese word voor het grootste gedeelte vergoed.

afbeelding van tantenettie

Geplaatst door Anoniem op 20/09/2011 - 17:20

Lid sinds 01 mrt 2008

7 jaar 7 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hoi Vlinderkind,

Ik breek eventjes in in jouw dagboekje.

vlinderkind wrote:
Vanmiddag ben ik bij een mondtechnisch centrum geweest.
De tandarts snapte het wel dat ik een kunstgebit wilde maar ging eerst proberen mij nog om te praten. maar hij begrijpt het nu wel.
Toch moet hij overleggen met collega's ivm niet aangeklaagd kunnen worden ofzo...

.... ik vind dit een vreemd verhaal! Ik zou hier toch met een echte tandarts over praten. Waarom zou je een tandarts aanklagen als hij alles trekt? Voor wat kan hij dan aangeklaagd worden? Ook alles trekken in één keer is niet normaal en wordt bijna nooit gedaan. Naast de berg verdoving die je krijgt met alle risico's bestaat er ook nog iets als nabloeden en dat met een verdoofde mond, tong, maar ook iets richting je keel ....... in dat geval snap ik dat aanklagen van je tandarts wel.

Sorry, ik wil je niet bang maken. Ik zou het lekker in etappes doen.
In ieder geval sterkte ermee, ik ken het en kies/tandpijn is geen pretje. :love

afbeelding van Tientje31

Geplaatst door Anoniem op 20/09/2011 - 20:28

Lid sinds 27 jul 2010

8 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Het gebeurd tegenwoordig steeds vaker hoor dat alles in 1x word getrokken.
Paar maanden geleden was ik bij de kaakchirurg voor iets heel anders en die kaakchirurg trok ook op vrijdagmiddagen als hij langere behandelingen deed alles in 1x bij mensen...
Dus ik wist al dat dit steeds vaker gebeurd.

Tja en over het niet zomaar willen trekken ik baal er ook van maar mijn eigen tandarts vind het ook zonde, deze man snapt tenminste nog hoe belangrijk het voor me is... en dat ik van de pijn af wil maar omdat ik zo jong ben en een goed gebit heb (ja ja ik snap nog steeds niet dat ze dat blijven zeggen na al die behandelingen van dit jaar alleen al 3600 euro en elke 2 weken daar gezeten te hebben voor een behandeling')

en verder weet ik het ook allemaal niet...

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 21/09/2011 - 10:45

Lid sinds

Goedemorgen VKtje,

Hoe gaat het met je? Los van het probleem gebit, bedoel ik. Ben je nog erg depri of gaat het wat beter?
Dikke knuffel voor jou en voor je vriendjes.

d5

afbeelding van Tientje31

Geplaatst door Anoniem op 21/09/2011 - 17:20

Lid sinds 27 jul 2010

8 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ik ben heel erg wiebelig Fien.
Ene moment voel ik me redelijk andere moment kan ik alleen maar huilen maar mijn psychologe zei al dat al mijn zorgen over de rekeningen van de tandarts en alle pijn die ik steeds heb waardoor ik soms weinig slaap eigenlijk teveel voor me zijn en dat ik daarom zo wiebelig kan zijn.

Dus het heeft allemaal wel met elkaar te makenen dat maakt het soms lastig.

Maar we gaan gewoon door, mijn ouders hebben gelukkig toegezegd de 1400 euro die niet vergoed word voor te schieten en ik mag hun afbetalen en dat lucht al wel een beetje op want anders blijf ik maar malen.

ps: ik denk hoe jammer ik het ook vond dat het goed is dat er geen 3e poes komt, gezien dit alles.

oja en met britje moest ik maandag naar de dierenarts ze had ontstoken oogjes en er zat echt pus in. Nu heb ik een zalfje wat ik 4x per dag in haar oogjes moet doen, volgende week dinsdag word mijn britje gesterriliseerd... Dus dat is ook weer spannend.

Psycholoog en ik zullen blij zijn als alles goedgekeurd word en ik eind september alles heb laten trekken en dan hopen we dat ik me weer wat stabieler ga voelen.
Mijn voornemen om toch weer te willen stoppen met roken moet ik dus even uitstellen tot alles achter de rug is en ik weer goed stabiel ben.

Geplaatst door Anoniem op 22/09/2011 - 00:08

Lid sinds 17 jul 2011

Hoi hoi Vlinderkind door omstandigheden heb ik je niet echt gevolgd de laatste weken maar ik kan wel zien dat het nog niet zo heel erg goed met je gaat, dikke kus en kop op meid, ook voor jou gaat de zon vast weer schijnen!

Ps. ben hier binnenkort ws niet meer te vinden, de Juli-bus is niet erg gezellig meer, ergens had ik gehoopt dat we het onderwerp "niet roken" daar nu wel kwijt waren maar het irriteert me dat dat het enige onderwerp kan zijn, gelukkig bestaat het leven uit meer dan dat. Nou Dikke kus! ook voor je kattebeestje!

afbeelding van Tientje31

Geplaatst door Anoniem op 22/09/2011 - 14:19

Lid sinds 27 jul 2010

8 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hey Marlies,

Jammer dat je hier waarschijnlijk binnenkort niet meer te vinden bent, kan het me wel voorstellen dat je ook over iets anders wilt praten...
Succes meid en hopelijk zien we je hier toch nog terug;)

afbeelding van annekedirks

Geplaatst door Anoniem op 25/09/2011 - 19:04

Lid sinds 30 jan 2011

Ik hoop dat je een fijn en :zon weekend hebt gehad en wens je een goede komende week toe! z127

afbeelding van Tientje31

Geplaatst door Anoniem op 25/09/2011 - 19:31

Lid sinds 27 jul 2010

8 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ja het was heerlijk weer! Echt van genoten! Hopelijk morgen nog zo'n dag!

Mijn Britt ben ik al vanaf maandag 4x per dag aan het zalven in haar oogjes omdat er pus uit kwam en na een dierenartsbezoek zalf meegekregen, gister was bij Britt eindelijk geen spoor meer te vinden van pus en ik dacht nou nog 1,5 dagen smeren en dan is het afgelopen, sta ik vanmorgen op heeft Bubbles ook een dicht oog vol pus! Bubbles moet nu dus een week 4x per dag gesmeerd worden en dan doe ik Britt ook nog maar wat langer want anders heeft zij het straks ook weer;)

Verder word Britt dinsdag gesterriliseerd, vind ik toch wel eng... vooral dat ze dan een hele lange ochtend en stukje middag weg is... als ze mee naar huis mag heeft ze een jasje aan zodat ze niet aan de hechtingen kan krabben, ik ben blij dat zij niet weet wat haar te wachten staat z127

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 27/09/2011 - 09:04

Lid sinds

Een dikke knuffel vanmiddag voor Britt!

d5

afbeelding van Tientje31

Geplaatst door Anoniem op 27/09/2011 - 10:27

Lid sinds 27 jul 2010

8 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Ja Britt is nu bij de dierenarts... heb haar om 8 uur weggebracht en nu is het wachten tot ik vanmiddag een telefoontje krijg. Ik hoop dat ze begin van de middag al naar huis mag maar er waren veel zieken dus ze konden niks beloven...
Buppie snapt er niks van loopt steeds heen en weer door huis en komt dan bij mij maar weer een knuffel halen.

Ik krijg vanmiddag ook als het goed is een telefoontje van de mondcentrum, hij heeft dan als het goed is contact gehad met mijn eigen tandarts en ik hoor dus vanmiddag of hij het gaat doen... ik hoop het wel ben die pijn meer als zat!

afbeelding van Tientje31

Geplaatst door Anoniem op 27/09/2011 - 15:35

Lid sinds 27 jul 2010

8 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Britt is net opgehaald en loopt suf door de kamer, als Bubbles teveel aan haar ruikt raakt ze uit evenwicht en laat ze goed merken dat ze daar niet van gediend is. ze wil steeds op de bank springen maar dat lukt nog niet... Helaas mag ze morgen pas weer eten...

zielig hoor morgenochtend heeft ze dus 36 uur lang niks gegeten!

Ze valt steeds eventjes in slaap en staat dan weer op... achteruit lopen doet ze veel, ikdenk dat ze denkt op die manier het jasje uit te kunnen doen.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 28/09/2011 - 08:59

Lid sinds

Goedemorgen Vktje,
Hoe is het met je Britt?

d5

afbeelding van Tientje31

Geplaatst door Anoniem op 28/09/2011 - 09:43

Lid sinds 27 jul 2010

8 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Goeiemorgen Fien!!

Gistermiddag was ik zo moe dat ik op de bank even ben gaan liggen, Britt die op de bank lag kwam toen binnen no time tegen mijn hoofd aan liggen, dat was zó lief!! Ik was in slaap gevallen en toen ik wakker werd lag ze nog steeds heerlijk tegen me aan te slapen. Net ging ze uit zichzelf op de kattenbak en ze heeft geplast én gepoept!
Daarna wilde ze weer op de bank springen maar dat lukte niet dus ik heb tegen de bank aan een kattenmandje gelegd en daar ging ze gelijk heerlijk in liggen.
Bubbles snapte er gister niks van, die ruikt en ruikt maar aan haar en wil hij met haar spelen maar dan is Britt gelukkig goed fel en liet ze duidelijk weten dat ze daar niet van gediend is... gisteravond rent bubbles dus alleen door het huis en liep wat te roepen/ mauwen, hij snapt er duidelijk niks van...

Sinds vanmorgen is Brit echt alweer een heel stuk opgeknapt! Ze loopt nog wat raar maar heeft een uurtje geleden een paar hapjes gegeten en dat blijft er goed in en nu ligt ze naast mij en als ik haar aai begint ze te spinnen.
Bubbles snapt er weer niks van die sprong net boven op haar, ik schrok me naar! Ik moet ze dus echt in de gaten houden want Bubbles heeft niet door dat hij voorzichtig met haar moet doen.
Ik denk als ik vandaag even boodschapjes moet doen ik ze maar eventjes uit elkaar hou...

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 30/09/2011 - 19:37

Lid sinds

Hoe is het met jou en met Britt?
Fijn weekend.

d5

afbeelding van Tientje31

Geplaatst door Anoniem op 01/10/2011 - 12:24

Lid sinds 27 jul 2010

8 jaar 7 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Inmiddels gaat het weer goed gelukkig maar als ik weg moet of slaap moet ik mijn katten apart houden, Buppie krijgt het nameijk voor elkaar om met mijn poten onder het jasje van Britt te gaan en dan wipt Britt haar achterpootjes erin en hangt het jasje alleen nog aan haar bovenlichaampje.
Bubbles heeft haar dus gelikt tot bloedens toe, ik schrok me naar toen ik donderdag thuis kwam!! Ik gelijk naar de dierenarts met Britt op mijn scootmobiel, zie je het voor je??? :NNN
Daar alles weer kosteloos dichtgemaakt. Nu moet ik ze dus apart houden als ik ze niet in de gaten kan houden en dat vinden ze allebei niet fijn want ze zijn gek op elkaar.

Gister krabde Britt voor het eerst weer aan de krappaal en vandaag doet ze het regelmatig, ik zie haar echt elke dag opknappen en dat is erg fijn!!

Iedereen een fijn weekeind!!!

Reactie toevoegen

Pagina's