terugval

Geplaatst door Amanda op 16/05/2019 - 22:35

Lid sinds 15 apr 2019

4 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

hallo allemaal,

Mijn naam is Amanda en ik ben op 30 maart 2019 gestopt met roken, ben 33 en heb bijna 18 jaar gerookt! een pakje per dag!34 sigaretten, heb vandaag een terugval gehad,

Ik hoop stiekem dat er meerdere mensen zijn die ook een terugval hebben gehad en daar enorm sterk uit zijn gekomen, en blijvend gestopt zijn, kan er hier op het forum helaas niet veel over terug vinden! hoop op positieve reacties, de reden van mijn terugval is denk ik dat ik de sigaret enorm groot heb gemaakt in mijn hoofd en dat het me gaat helpen om mijn sombere gevoel en gedachtes te verhelpen, nadat ik gisteren Mn geld weer in de portemonnee heb gedrukt door zo’n lieve vrouw bij de appie, heb ik vandaag toch een pakje gekocht, ben enorm beroerd geworden en heb na 2 sigaretten het pakje weggedaan! 

Heb mijn teller op de telefoon weer op 0 gezet, verschrikkelijk!! en kan op dit forum mijn account niet instellen dat ik gestopt ben.

Dat sombere gevoel en dat je tegen de muur aanloopt van ik wil roken dat is hoop ik bekend terrein en krijg ik hopelijk tips en eerlijke verhalen! Ik wil niet meer roken nooit meer! de 7 weken zonder roken waren ondanks het sombere gevoel heerlijk! Meer adem meer smaak en geur betere hartslag en bloeddruk! En toch heeft me dat niet geholpen om niet te roken vandaag!

Heel erg bedankt alvast voor de reacties!

 

 

 

afbeelding van Lon10

Geplaatst door Lon10 op 17/05/2019 - 13:38

Lid sinds 17 nov 2017

5 jaar 6 maanden geleden gestopt met Tabex.

Hoi Amanda, veel stoppers krijgen een terugval en gaan weer roken na een paar weken. De meesten geven het op en roken weer jarenlang. Tot ze weer stoppen. Zo is het mij in elk geval wel jaren lang vergaan.

Maar jij doet het anders want je hebt al gemerkt dat het veel fijner is om niet te roken. Zet je schouders er weer onder en houd vol. Weken worden maanden en op een gegeven moment is het niet moeilijk meer.

Bedenk hoe trots je je zult voelen als je een heel jaar niet hebt gerookt! Ik nu bijna anderhalf jaar en ik ben nog elke dag blij dat ik heb doorgezet. Heerlijk dat het normaal is geworden voor mij om NIET te roken.

 

 

Geplaatst door Amanda op 17/05/2019 - 21:46

Lid sinds 15 apr 2019

4 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Dat lijkt me echt een heerlijk vooruitzicht! Het gevoel van rust en niet van onrust, het gevoel van vrijheid i.p.v. me gevangen voelen, de afspraak nooit 1 trekje heb ik verbroken, dus daar ga ik me nu ook weer aanhouden! Ik heb nu gezien en gemerkt dat ik dat echt niet kan! Blij zijn i.p.v. teleurgesteld! Gaan met die banaan en snap out of it!!! Dankje voor je reactie! Heel erg fijn!

 

Reactie toevoegen