Twee week!!!

Geplaatst door Xena princess op 28/06/2016 - 11:01

Lid sinds 25 sep 2011

7 jaar 10 maanden geleden gestopt met Tabex.

Lieve medestrijders,

 

Ik ben het weekend supegoed doorgekomen. Gelukkig was ik heel erg druk. Vrijdagavond een feest en zondag een wedstrijd (ik ben een dressuur ruiter in mijn vrije tijd). Hierdoor moest ik al mijn weekend klusjes zaterdag doen. Ik ben derde geworden met de wedstrijd. alles prima dus. Gisteren was wel een moeilijke dat. Ik had ten eerste gezien dat ik 2,5 (!) kilo was aangekomen en ik had er geen rekening mee gehouden dat het wel eens een moeilijke dag kon zijn. Gisteren begon ik namelijk met thuis werken en daarna had ik een lange autorit van twee uur te maken voor een huisbezoek aan een cliente. Normaliter heerlijk, want dan kon ik tenminste rokend bellen, typen, dossier bestuderen en autorijden. Tot overmaat van ramp liet mijn zoon zijn pakje shag met vloei en aansteker in het zicht liggen terwijl hij lag te slapen.

 

Maar toch heb ik het gered. Ik ga vandaag mijn tweede rookloze week in!!!! En van die 2,5 kilo was vanmorgen alweer een kilo verdwenen! De zon schijnt, alles komt goed!

Reacties

afbeelding van ally

Geplaatst door notreallyaprincess op 30/06/2016 - 07:17

Lid sinds 05 jan 2016

6 jaar 11 maanden geleden gestopt met Nicotinell.

Fantastisch xena! Je bent echt een winnaar hoor! Super!

Geplaatst door Xena princess op 29/06/2016 - 08:53

Lid sinds 25 sep 2011

7 jaar 10 maanden geleden gestopt met Tabex.

je hebt helemaal gelijk. Vanmorgen bij het opstaan was de bij iedere stopper bekende kleuter ineens weer aanwezig.... Lastig, vooral omdat ik weet dat er rookwaar in huis is... Maar ik ben liever een niet roker. en elke keer dat ik de kleuter met succes wegduw ben ik weer dichterbij een rookvrij leven. En als de stem van de kleuter eenmaal verstomd is duurt het ook weer langer voordat ie terug komt. gisteren een leuke blouse gekocht voor me zelf van het geld dat ik heb bespaard door niet te roken. Vandaag heb ik hem aan en daardoor voel ik me de hele dag winnaar!!! laugh

afbeelding van Menthe

Geplaatst door Menthe op 28/06/2016 - 20:18

Lid sinds 09 jan 2015

1 jaar 4 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoi Xena, hartstikke knap dat je de verleiding heb kunnen weerstaan .

Opnaar de volgende week ,eigenlijk moet je per dag zeggen vandaag rook ik niet ,en voor het slapen jezelf feliciteren met je rookvrije dag ,goed voor je eigenwaarde !

Blijf je blog volgen,ga zo door toppertje !

Reactie toevoegen