Waarom stoppen met roken

Waarom zou je stoppen met roken. Er zijn natuurlijk redenen genoeg te verzinnen. We hebben ze hieronder voor je verzameld. Heb jij nog een goede reden om te stoppen met roken, laat  het iedereen weten in een reactie onderaan. 

  • Roken kost veel geld, kijk hier maar eens hoeveel u kan besparen door te stoppen met roken.
  • Ook heeft het roken nadelen voor thuis. Denk aan de verhoogde kans op brand, de onfrisse lucht binnenshuis, de muren in het huis die verkleuren, de stoffering van de huisraad die onfris gaat ruiken en tevens ook verkleurt.
  • Anderen hebben ook vele nadelen als u rookt. Ook hun gezondheid wordt door u aangetast. Dit zal de omgang met anderen bederven. Voor de mannen misschien belangrijk, niet-rokende man wordt door de vrouwen veel vaker gewaardeerd dan een rokende, stinkende man. Roken bemoeilijkt ook de kansen op een baan. Lees meer op onze pagina over meeroken.
  • Een ander nadeel is dat u steeds bang bent geen sigaretten meer op zak te hebben. maar deze angst geldt niet alleen voor sigaretten, maar tevens voor de aansteker. Telkens weer moet je op zoek naar plekken waar gerookt mag worden. In de auto verhoogt het de kans op ongelukken.

Geef hieronder je eigen reden waarom jij wilt stoppen of net gestopt bent met roken. 

Reacties

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 19/07/2014 - 11:41

Lid sinds

Maagzuur elke dag
Kokhals neigingen door het roken
1 a 2 sigaretjes per dag die maar lekker waren
Gele tanden door het roken
Roken staat niet bij een vrouw voor mijn idee
Bezwaard voelen om de enige te zijn die rookt
5.50 euro voor 21 sigaretten te gek voor woorden eigenlijk

Reactie toevoegen