Weer terug van weggeweest

afbeelding van canardo

Geplaatst door canardo op 04/05/2020 - 04:17

Lid sinds 16 mrt 2008

2 maanden 5 dagen geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hoi iedereen!! Velen zullen mij nog wel kennen en velen ook niet. Ik ben canardo en draai al een behoorlijke tijd mee. Kijk maar naar mijn aanmelddatum. Hoe vaak  ik teruggevallen ben? Niet te tellen. Op een gegeven moment heb ik besloten om hier pas weer terug te komen wanneer ik minimaal 1 week gestopt zou zijn.

Vandaag is het zo ver: precies een week. Ik kon bijna niet wachten Heb het forum erg gemist. Fijn om nog wat oude bekeden te zien!!!

Stoffie wat een vreselijk leuk verhaal heb je in je dagboek geschreven. Je zal je wel afvragen hoe het met Disney is (mijn poes). Helaas kreeg Disney op 16 jarige leeftijd nierfalen en heb ik haar in moeten laten slapen. Op 14 april heb ik haar naar de dierenarts gebracht. Ik had dit het liefst thuis willrn laten doen, maar door dat corona virus was dit niet mogelijk. Ik heb vreselijk veel verdriet gehad. Het was ineens ook zo stil in huis en niemand begroette mij wanneer ik thuiskwam. Dat deed erg vee pijn. Op 17 april heb ik een nieuwe poes gehaald in het Dieren Opvang Centrum: Poppy. Vreselijk lieve poes van 1 1/2 jaar oud en helemaal gezond!! In mijn dagboekje zal ik hier meer over schrijven. Voor nu, ik ga weer even terug naar mijn nest. 

Blij om weer terug te zijn!!!

Geplaatst door anita van zeijl (niet gecontroleerd) op 15/05/2020 - 17:55

Lid sinds

hoi ducky ,goed dat je er weer voor gaat ,dat is ook steeds moeilijk.

geef puppy maar een dikke knuf en zeg maar dat ze je in de gaten moet houden ,doet stoffie hier ook !

hoe dat moet kan je aan stoffie vragen ,sterkte voor disney is het ms. beter zo heart 

afbeelding van Menthe

Geplaatst door Menthe op 16/05/2020 - 14:35

Lid sinds 09 jan 2015

3 maanden 3 weken geleden gestopt met Cold Turkey.

Hoe gaat het ducky ?hou vol ,je kan het .Hoe gaat het met Poppy ?

Groetjes

Geplaatst door Dina op 19/05/2020 - 20:13

Lid sinds 26 mei 2009

4 jaar 5 maanden geleden gestopt met Tabex.

He Canardo! Welkom weer! 

afbeelding van canardo

Geplaatst door canardo op 24/05/2020 - 06:10

Lid sinds 16 mrt 2008

2 maanden 5 dagen geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Hoi lieve mensen, Poppy is zoooooo'n lieve poes!! Ik heb het echt met haar getroffen. Verder gaat alles z'n gangetje. Ik voel me fijn in mijn eigen huis en ben definitief van mijn ex af. Met dat corona virus zullen we nog wel een tijd moeten leven. Ik laat dan ook niemand binnen en blijf zelf ook zoveel mogelijk binnen. Alleen de supermarkt en de apotheek. Wel ga ik nog naar de Wereldwinkel. Ik wil toch af en toe eens een babbeltje kunnen maken, want alleen virtueel is ook weer zoiets. Ik ben niet bang voor het virus, maar ben wel erg voorzichtig. Heb zelf een mondkapje gemaakt. Ik ga geen woekerprijzen betalen voor iets wat ik zef wel kan maken.

Iedereen: blijf gezond!!!

Reactie toevoegen