[Poll] Wat is jouw meest genante rookervaring?

Geplaatst door Christle op 03/03/2008 - 00:18

Lid sinds 02 mrt 2008

Na overleg met Pepim heb ik deze poll van het oude forum geplukt omdat het te leuk én leerzaam is om verloren te laten gaan ;) Dit was de stand tot nu toe: Heb ik niet! 19 stemmen 22% Heb je even tijd? 31 stemmen 36% Houd je vast... ..29 stemmen 34% Anders, nl. 6 stemmen 7% 85 stemmers

afbeelding van moordwijffie

Geplaatst door Anoniem op 08/05/2009 - 17:56

Lid sinds 21 apr 2009

Mijn vervelende ervaring was dat ik half me nek heb gebroken voor het zoeken van me sigaretten.
We waren opstap en liepen naar andere kroeg toe en ik moest en zou een peuk roken. bakkie op en tasje met heel veel vakjes :PPP en was zo bezig met zoeken en gefrustreerd :WWW dat ik een afstapje niet zag en plop op me bekkie ging ahhaah daarna doen of er niks aan de hand is he hahah ging volgende dag naar kreta en heb heel de vakantie auuuuuuuuuuuu gehad . :gitaar :zon :SSS :SSS :mrgreen: heel genant

afbeelding van pepim

Geplaatst door Anoniem op 14/05/2009 - 22:34

Lid sinds 29 feb 2008

21 jaar 2 maanden geleden gestopt

:PPP

Geplaatst door Anoniem op 16/05/2009 - 18:29

Lid sinds 01 apr 2008

aan de prednison en antibioticum en dan s nachts je bed uitmoeten omdat je zo benauwd bent, vervolgens met een pufje in de hand een sigaret proberen te roken. :kleur

afbeelding van jolanda 1960

Geplaatst door Anoniem op 17/05/2009 - 12:28

Lid sinds 30 jul 2008

8 jaar 3 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

o wat herken ik dit deed het zelfde ,dit doet de verslaving met ons erruggggggggg :XXX: jo

afbeelding van moordwijffie

Geplaatst door Anoniem op 19/05/2009 - 10:24

Lid sinds 21 apr 2009

ja erg he maar nu niet meer want we roken niet meer en ruiken lekker en minder benauwd , jippie wat een verlossing :zon :duim :duim :duim

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 02/08/2009 - 15:38

Lid sinds

ff omhoog halen voor de nieuwelingen :wink:

Geplaatst door Anoniem op 18/08/2009 - 19:43

Lid sinds 03 aug 2009

Het is niet gebeurd,maar het had gekund
7 jaar geleden met het vliegtuig naar Chicago,vloog 1e klas(cadeautje)maar kon er niet van genieten
want ja die peuk he,moest naar het toilet en terwijl ik aan het overwegen :kleur was of ik misschien een paar trekkies op de wc kon nemen houd de steward me tegen en vraagt of ik even geduld heb,want de meneer die voor mij het toilet af zou komen had gerookt en hij zou een boete van 2000 dollar krijgen :eek: ,Dat had ik dus kunnen zijn

En wel gebeurd,sigaret aangestoken in een niet rokerscoupe,meneer naast mij tikte me op de schouder,wees naar het bordje "niet roken"zei geen woord en keek me aan of ik het vieste wezen op aarde was

Geplaatst door Anoniem op 29/08/2009 - 02:43

Lid sinds 18 aug 2009

Och wat een meesterlijke verhalen, zit hier echt te snotteren van het lachen en heb nog lang niet alles gelezen. Super en uiteraard ook zo herkenbaar, en dus grappig

Geplaatst door Anoniem op 06/10/2009 - 19:24

Lid sinds 03 sep 2009

alicia wrote:
aan de prednison en antibioticum en dan s nachts je bed uitmoeten omdat je zo benauwd bent, vervolgens met een pufje in de hand een sigaret proberen te roken. :kleur

Deed mijn moeder ook altijd... Deed ze de balkondeur open, ging koffie zetten (kreeg ze het minder benauwd van als ze dat dronk) en daar zat ze... zuurstofslang in haar neus, koffiebeker en een sigaret... Midden in de nacht...

Geplaatst door Anoniem op 09/10/2009 - 20:05

Lid sinds 09 okt 2009

hai
weet je wat ik eigenlijk nog het ergste van al vind,achteraf natuurlijk dat ik gerookt hebt tijdens de zwangerschappen van mijn 2 zonen,allebei een maand te vroeg geboren
mijn derde zwangerschap ben ik gelijk gestopt maar ook mijn dochter kwam 3 weken te vroeg ,ben daarna 2,5 jaar gestopt geweest en dan toch die stinkstok weer opsteken ,grrrrrrrrrrrrrrr
hoe dom kan je zijn.

Geplaatst door Anoniem op 09/10/2009 - 20:14

Lid sinds 09 sep 2009

8 jaar 2 maanden geleden gestopt met E-sigaret.

Beter laat dan nooit en het is gelukkig niet TE laat.

Geplaatst door Anoniem op 11/10/2009 - 20:56

Lid sinds 07 okt 2009

ook ik durf het haast niet te vertellen.
Zelf weet ik het ook niet meer ik heb het uit verhalen terug gehoord.

Ik lag op de intensive care, al 2 dagen bewusteloos, mijn ouders waakte nog naast mijn bed, langzaam kwam ik bij en al weet ik het zelf niet meer, het eerste wat ik steeds zei toen ik af en toe even bijkwam was dat ik wilde roken ik zei dan woorden als: "roken of sigaret" en zakte dan weer weg.
Toen ik echt bij was gekomen en moest wachten op de arts om te horen of ik naar een gewone afdeling mocht of iets anders moest en zou ik roken, ik mocht nog niet van de hartbewaking enz. en ik heb dus alles afgedaan, zelfs mijn infuus eruit gehaald en ja alle kastjes gingen piepen natuurlijk en de verpleging kwam eraan en ik liep gewoon weg en zei ik moet roken, ben zo terug...
ongelooflijk toch dat je zo erg bent...

bloempje

Geplaatst door Anoniem op 12/10/2009 - 11:53

Lid sinds 27 aug 2009

Oei oei, wat een herkenning,
Mijn genanste ervaring en tevens die me deed besluiten om te stoppen,
Ik roke buiten op het terras, en mijn kleinkinderen van 4 en 1 met hun neusjes tegen de schuifpui, om te kijken of oma al klaar is met roken. Vond dit zo'n akelig gezicht voor hun dat ik heb besloten om niet meer te roken.
De andere verhalen zijn ook erg herkenbaar :kleur en leuk te lezen met rode wangen. :rollende

Geplaatst door Anoniem op 26/10/2009 - 11:11

Lid sinds 27 aug 2009

Dit is te leuk om te lezen , dus maar even weer naar boven :kleur

Geplaatst door Anoniem op 10/11/2009 - 13:51

Lid sinds 13 okt 2009

Plotseling schiet mij een genant moment te binnen..

Toen die kleine meid van mij een jaar 3/4 was kreeg ze een neefje. Dus wij huppakee naar Prenatal om wat leuks te kopen. Goed, we hadden wat leuks uitgezocht en (mijn geluk altijd) meters kassa ggrrrrr...

Anyway, ik sta daar dus in de rij en me kleine loopt helemaal naar vooraan de rij en roept heel hard naar die cassière: 'Mijn mama wil graag 2 Marlboro!!' Ik had gewild dat ik kon verdwijnen :rollende

Nu best grappig :NNN