Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Pieter Post (niet gecontroleerd) op 16/03/2017 - 15:42

Lid sinds

ik rookte 4 pakjes per dag. door de pleisters rook ik er nu nog maar 3!!!!!! ik heb met dit resultaat echt super blij!!!!!! 

 

Geplaatst door Kelly spin (niet gecontroleerd) op 28/01/2017 - 14:59

Lid sinds

Hebben jullie het gevoel dat de pleisters echt helpen tegen je stemming? Ik ben ooit eerder 2 dagen gestopt en toen smeekte mijn ex me om alsjeblieft weer te gaan roken. Ik was chagrijnig en bitchy om alles. Ik heb nu sinds 3 maanden een leuke vent leren kennen en ik woon ook weer thuis sinds een half jaar. Veel mensen vaak om me heen om rekening mee te houden dus. Ik ben heel erg bang dat ik relaties om zeep help als ik stop met roken!

Geplaatst door Ivo (niet gecontroleerd) op 06/12/2016 - 11:43

Lid sinds

9 dagen geleden begonnen met Nicotinell 21mg na 23 jaar pakje per dag gerookt te hebben en nog nooit 1 dag gestopt.Had het veel zwaarder verwacht, en had nooit gedacht dat de pleisters het zo goed zouden doen. Natuurlijk is er zo nu en dan de drang nog steeds bij de welbekende momenten, maar duurt hooguit een paar seconden. Het valt me tot nu toe best mee. De schakelaar moet echt om staan om te stoppen, anders lukt het niet. Ik voelde me zo slecht door het roken en merk na 10 dagen zo een verschil in mijn gezondheid, dat ik dit gevoel nooit meer weer zal inruilen voor het gevoel van een peuk! Morgen ga ik beginnen met stap 2 14mg kijken hoe dat gaat en als het nodig is switch ik weer terug naar 21mg. Anders over 10 dagen naar de 3de stap. Hoe dan ook het is een blijft een moeilijke bezigheid, vaak vlink op de tanden bijten, doorzetten en uiteindelijk komt het goed, iedereen kan stoppen de een wat makkelijker dan de ander.

 

Geplaatst door Nanda (niet gecontroleerd) op 30/11/2016 - 12:02

Lid sinds

Heeft iemand ervaring met de nicotine pleisters van het pleisterhuis? Ze zijn de helft goedkoper dan de reguliers nicotinepleisters! Het lijkt zo'n vage aanbieder, of klopt het allemaal? Graag ervaringen.

m.vr.gr.

Nanda

Geplaatst door Nanda Camp (niet gecontroleerd) op 30/11/2016 - 11:59

Lid sinds

Dank je wel! Gaat mij ook lukken!

Geplaatst door Narda (niet gecontroleerd) op 29/11/2016 - 22:33

Lid sinds

Nanda, en tot vandaag nog steeds gestopt... Had nooit gedacht dat dat ons ging lukken. Mijn man zonder hulpmiddelen (wel 15 kilo aangekomen) en ik 5 weken met pleisters daarna alleen kauwgom en nu al een maand niets. Dus hou vol!! 

Geplaatst door Nanda Camp (niet gecontroleerd) op 29/11/2016 - 22:18

Lid sinds

Hartstikke goed van jullie 2. Ben blij met je poitief verhaal, geeft mij de moed Door te zetten!

Geplaatst door N.C. (niet gecontroleerd) op 10/07/2016 - 22:28

Lid sinds

Gisteravond de eerste pleister geplakt, mijn man ook! Vandaag niet gerookt, Van ca. 55 sigaretten met zijn twee de afgelopen 25 jaar naar niets en ging best goed... Ik wel 2 keer kauwgom voor de extra genomen. Nu volhouden......grrrr

Geplaatst door Anita334 op 12/05/2016 - 04:56

Lid sinds 05 jun 2015

2 jaar 9 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

sinds 21 april gestopt met pleisters teminste van de 37 sigaretten per dag naar de 6a10 per dag met pleisters, nu sinds dinsdag tabex besteld en daar gisteren mee begonnen hoop dat ik de laatste peuken daar mee weg krijg, ik doe het samen met mijn man die nog pleisters gebruikt.

Geplaatst door Anita334 op 12/05/2016 - 04:56

Lid sinds 05 jun 2015

2 jaar 9 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

sinds 21 april gestopt met pleisters teminste van de 37 sigaretten per dag naar de 6a10 per dag met pleisters, nu sinds dinsdag tabex besteld en daar gisteren mee begonnen hoop dat ik de laatste peuken daar mee weg krijg, ik doe het samen met mijn man die nog pleisters gebruikt.

Reactie toevoegen