Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Dijaru op 28/04/2016 - 15:16

Lid sinds 28 apr 2016

3 jaar 2 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Had ik ook maar heb het gewoon niet op de zelfde plek plakken elke keer andee plek nemen :)

Geplaatst door Borger (niet gecontroleerd) op 18/04/2016 - 16:31

Lid sinds

dus als ik het goed begrijp plak je je lichaam vol met nicotine pleisters en je gaat slapen en je bent de volgende dag dood. Altijd een beter alternatief dan zoals mijn zuster die 5 hoog van haar flat sprong en nog een uur leefde of een vriend die zijn hoofd op de rails van de trein lag, wat een rampzalige ideeen maar als je het leven niet meer ziet zitten zijn die pleisters wel een humane oplossing.

Geplaatst door dijkdt (niet gecontroleerd) op 18/04/2016 - 14:03

Lid sinds

Ik was niet zo'n zware roker, dus ik ben begonnen met stap 2. Als ik zonder hulpmiddelen probeer te stoppen, voel ik me zwaarmoedig en lusteloos. Deze pleisters helpen mij daarbij. Ik vind het stoppen veel gemakkelijker. Groot nadeel is dat ik jeuk krijg van de pleisters en de pleisters grote rode plekken achterlaten.

Geplaatst door Sonja. G (niet gecontroleerd) op 20/01/2016 - 16:01

Lid sinds

Nadat ik 2 weken de pleisters had gebruikt zit ik helemaal onder de psoriasis. Ik had het al in lichte mate maar nu is het vreselijk.

Hadden ze me wel eens voor kunnen waarschuwen dan was ik er niet aan begonnen. Ik ben echter wel van het roken af.

 

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 29/11/2015 - 12:54

Lid sinds

Natuurlijk vindt de fabrikant dit niet goed, die verkopen liever een verpakking, gewoon knippen! Sterkte

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 27/11/2015 - 15:11

Lid sinds

Ik ben 3 weken geleden gestopt met roken, met behulp van nicotinell pleisters. Tot nu toe niet gerookt en het valt me reuze mee, samen met mn man die gestopt is met behulp van champix. Hij was een verstokte roker die 50 jaar heeft gerookt en nu zonder moeite gestopt is. Ik heb 2 weken de pleisters gebruikt, maar kreeg zoveel jeuk en rode bulten waar de pleisters hadden gezeten dat ik daarmee gestopt ben en nu zonder hulpmiddelen verder ga. Ook ik rookte een pakje per dag en ik ga echt niet meer roken, mn rokerskuchje is al weg na 3 weken en heb het gevoel dat ik veel meer lucht heb. Nu slaap ik wel heel slecht nadat ik de pleisters niet meer gebruik en veel zweetaanvallen, maar dit zal wel snel overgaan. Ik ben super trots op ons allebei. 

 

 

 

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 27/11/2015 - 11:03

Lid sinds

Je moet echt de knop omgedraaid hebben dan pas lukt het je om definitief te stoppen 

met of zonder hulpmiddel het is en blijft een kwestie van flink op je tanden bijten en vooral veel disipline

vooral heel veel afleiding zoeken dan denk je niet aan roken wandelen winkelen klusjes in huis computer spel etcetera

echt dit zijn de dingen die mij definitief van het roken af hebben geholpen en ben nu een half jaar rookvrij

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 11/09/2015 - 01:07

Lid sinds

Ik ben nu al vier dagen gestopt met roken doe het met hulp door een stopcoach en nicotine pleisters en zuigtabletten

ik zit in de eerste fase dus moet nog 11 weken voor dat ik in de laasten fase zit dan gaat het pas beginnen maar ik kan als ik het moeilijk heb altijd nog een zuig tablet nemen .

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 01/09/2015 - 11:56

Lid sinds

Hallo,

Ben vandaag 1 maand gestopt met roken, na 50 jaar gerookt te hebben. Ik ben gestart met pleisters van 21 mg gedurende 3 weken en ben nu afgezakt naar 14 mg en het werkt heel erg goed.Ik heb weinig moeilijke momenten tot hiertoe maar ik denk ook dat het komt doordat ik erg vastberaden ben om te stoppen en de motivatie er is. Ben eigenlijk heel trots op mezelf dat het me zo goed lukt.

Succes aan iedereen,

Paulien

Geplaatst door Hans Dronten op 26/08/2015 - 01:58

Lid sinds 19 jun 2015

4 jaar 1 maand geleden gestopt

Nu 12 weken gestopt met behulp van pleisters die vergoed zijn door CZ .

In samenwerking met Prostop (telefoonondersteuning)

Geen verlangen na roken maar alleen de eerste 6/8 weken wel de gewoonte verslafing van na de koffie en eten. 

Wens iederereen veel sterkte en een gezonde toekomst toe.

Reactie toevoegen