Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Narda (niet gecontroleerd) op 29/11/2016 - 22:33

Lid sinds

Nanda, en tot vandaag nog steeds gestopt... Had nooit gedacht dat dat ons ging lukken. Mijn man zonder hulpmiddelen (wel 15 kilo aangekomen) en ik 5 weken met pleisters daarna alleen kauwgom en nu al een maand niets. Dus hou vol!! 

Geplaatst door Nanda Camp (niet gecontroleerd) op 29/11/2016 - 22:18

Lid sinds

Hartstikke goed van jullie 2. Ben blij met je poitief verhaal, geeft mij de moed Door te zetten!

Geplaatst door N.C. (niet gecontroleerd) op 10/07/2016 - 22:28

Lid sinds

Gisteravond de eerste pleister geplakt, mijn man ook! Vandaag niet gerookt, Van ca. 55 sigaretten met zijn twee de afgelopen 25 jaar naar niets en ging best goed... Ik wel 2 keer kauwgom voor de extra genomen. Nu volhouden......grrrr

Geplaatst door Anita334 op 12/05/2016 - 04:56

Lid sinds 05 jun 2015

3 jaar 9 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

sinds 21 april gestopt met pleisters teminste van de 37 sigaretten per dag naar de 6a10 per dag met pleisters, nu sinds dinsdag tabex besteld en daar gisteren mee begonnen hoop dat ik de laatste peuken daar mee weg krijg, ik doe het samen met mijn man die nog pleisters gebruikt.

Geplaatst door Anita334 op 12/05/2016 - 04:56

Lid sinds 05 jun 2015

3 jaar 9 maanden geleden gestopt met Nicotinepleisters.

sinds 21 april gestopt met pleisters teminste van de 37 sigaretten per dag naar de 6a10 per dag met pleisters, nu sinds dinsdag tabex besteld en daar gisteren mee begonnen hoop dat ik de laatste peuken daar mee weg krijg, ik doe het samen met mijn man die nog pleisters gebruikt.

Geplaatst door Dijaru op 28/04/2016 - 15:16

Lid sinds 28 apr 2016

4 jaar 1 week geleden gestopt met Nicotinepleisters.

Had ik ook maar heb het gewoon niet op de zelfde plek plakken elke keer andee plek nemen :)

Geplaatst door Borger (niet gecontroleerd) op 18/04/2016 - 16:31

Lid sinds

dus als ik het goed begrijp plak je je lichaam vol met nicotine pleisters en je gaat slapen en je bent de volgende dag dood. Altijd een beter alternatief dan zoals mijn zuster die 5 hoog van haar flat sprong en nog een uur leefde of een vriend die zijn hoofd op de rails van de trein lag, wat een rampzalige ideeen maar als je het leven niet meer ziet zitten zijn die pleisters wel een humane oplossing.

Geplaatst door dijkdt (niet gecontroleerd) op 18/04/2016 - 14:03

Lid sinds

Ik was niet zo'n zware roker, dus ik ben begonnen met stap 2. Als ik zonder hulpmiddelen probeer te stoppen, voel ik me zwaarmoedig en lusteloos. Deze pleisters helpen mij daarbij. Ik vind het stoppen veel gemakkelijker. Groot nadeel is dat ik jeuk krijg van de pleisters en de pleisters grote rode plekken achterlaten.

Geplaatst door Sonja. G (niet gecontroleerd) op 20/01/2016 - 16:01

Lid sinds

Nadat ik 2 weken de pleisters had gebruikt zit ik helemaal onder de psoriasis. Ik had het al in lichte mate maar nu is het vreselijk.

Hadden ze me wel eens voor kunnen waarschuwen dan was ik er niet aan begonnen. Ik ben echter wel van het roken af.

 

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 29/11/2015 - 12:54

Lid sinds

Natuurlijk vindt de fabrikant dit niet goed, die verkopen liever een verpakking, gewoon knippen! Sterkte

Reactie toevoegen