Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Hans Dronten op 26/08/2015 - 01:58

Lid sinds 19 jun 2015

4 jaar 7 maanden geleden gestopt

Nu 12 weken gestopt met behulp van pleisters die vergoed zijn door CZ .

In samenwerking met Prostop (telefoonondersteuning)

Geen verlangen na roken maar alleen de eerste 6/8 weken wel de gewoonte verslafing van na de koffie en eten. 

Wens iederereen veel sterkte en een gezonde toekomst toe.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 22/08/2015 - 11:31

Lid sinds

Ik heb net hetzelfde probleem ik krap me gewoon kapot zelf dagen nadien ,plaatsen waar de pleisters zijn aangebracht geweest blijven rood en jeuk nog steeds.

ze hebben me aangeraden de pleisters niet meer te gebruiken en in inhaler aan te schaffen.

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 11/07/2015 - 02:27

Lid sinds

Ik ben nu 12 weken en 4 dagen geleden gestopt met roken, en begonnen met 21mg nicotine pleisters.Ik heb 21 jaar gerookt waarvan de laatste 19 jaar ongeveer 2 pakjes p dag. Ik word volgende maand 33 .Mijn ervaring is super geweest met de pleisters. Nadelen ,ze jeukte en met warme dagen gleden ze van mijn arm. Ik heb de gehele kuur afgemaakt.6 weken 21 mg 4 weken 14 mg en 2 weken 7 mg. Ik ben nu dus ook al 4 dagen verder,en ook zonder pleister ga ik er geheel moeiteloos doorheen. Ik ervaar nu wel keelpijn ,en ben makkelijk geïrriteerd.En als ik dan FF water drink gaat het beter. Ik ben super trots.Nu nog FF door deze laatste fase van genezing voor mijn lichaam heen. Dus ik raad het een ieder aan .

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 08/07/2015 - 11:51

Lid sinds

Ik heb nog 10 pleisters liggen van 14 mg houdbaar tot april 2014

Kan ik deze pleisters gewoon gebruiken?

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 08/07/2015 - 11:50

Lid sinds

Ik heb nog 10 pleisters liggen van 14 mg houdbaar tot april 2014

Kan ik deze pleisters gewoon gebruiken?

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 06/06/2015 - 15:35

Lid sinds

Tjonge, vanaf morgen wil ik die dingen laten staan en heb vandaag NiQuitin 7 mg pleisters aangeschaft. Omdat ik regelmatig last heb gehad van hartkloppingen (al jaren geleden vastgesteld dat het onschuldig is maar heel vervelend) en er daarna ook jaren geen last van heb gehad schrok ik van de melding op het pakje. Juist omdat ik sinds een half jaar weer last heb van die hartkloppingen.

Mag je die pleisters dan niet gebruiken? Bedoel, de nicotine in de sigaretten is dan ook niet goed natuurlijk, maar als ik het een met het ander wil wisselen, kan dit dan toch kwaad? Krijg ik een boost door die pleisters?

Ik weet nu niet echt wat ik doen moet. In het weekend ga ik geen huisarts bellen. En morgen wilde ik op zondag beginnen.

pfffff, dan maar zonder proberen?

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 27/03/2015 - 14:31

Lid sinds

Hallo,

Ik ben sinds maandag (23 maart 2015) gestopt met roken,Ik rookte ongeveer 12 sigaretten per dag.  Het gaat allemaal heel vlot, alleen de gewoonte om te roken blijft lastig.

Ik doe dit met nicotine pleisters van niquitin. Ik gebruik de pleisters van 14 mg omdat de pleisters van 21 mg te zwaar gingen zijn had de apotheker gezegd.

Wel had ik hier allerlei dingen gelezen over uitslag en jeuk, maar het jeukt bij mij alleen de eerste 10 minuten als ik de pleister heb geplakt. Wel komt de pleister heel snel los, dus plak ik hem vast met leukoplast tape. zo kan ik ook nog gaan zwemmen zonder dat hij loskomt. 's nachts haal ik de pleister er ook af.

groetjes

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 14/03/2015 - 01:56

Lid sinds

Hoi, ik ben 18 januari 2015 gestopt met roken, rookte 3 pakjes shag per week....

Kreeg last met lopen, had dit al een paar jaren.

Eindelijk naar de huisarts, naar de vaatchirurg, MRI gemaakt, bleken de slagaderen in mijn bekken helemaal verstopt.

Ben vorige week gedotterd en heb stents gekregen, veel pijn en trammelant, ben nu aan het opknappen.

Vaatchirurg zegt, dat het niet van het roken komt, maar daar ben ik zelf niet zo zeker van, ik rook al vanaf mijn 16e en ben nu bijna 64....

Vaak geprobeerd om te stoppen, ook met Nicotinell-pleisters, toch weer begonnen.

Nu ben ik erg geschrokken van wat er in mijn lichaam is gebeurd en ben heel bang geworden....

Ik zou tegen iedereen willen zeggen: stop met roken voor het te laat is....!

Uireindelijk krijgt iedereen er hele akelige dingen van....

Morgenavond ben ik 8 weken rookvrij en ik ben daar trots op, ik ga ook zeker niet opnieuw beginnen, ik ben erg gewaarschuwd....

Hoe het mij nu is gelukt:  Met jezelf afspreken dat je wilt stoppen voor je allerlei akelige pijnlijke ziektes krijgt (die had ik dus al....) Zorgen, dat je eerst nog alles oprookt wat er in huis is.

Een E-sigaret aanschaffen, hoeft geen nicotinedamp uit te komen, dus een eenvoudige is goed genoeg.

Stoppen met roken is zo moeilijk door de gewoonte, niet door de nicotineverslaving.

De E-sigaret heeft mij erg geholpen op de moeilijke momenten: even met die E-sigaret in je handen zitten, even een zgn.trekje nemen, nog een keer en dan is de drang naar een echte sigaret alweer voorbij.

Andere keren kon ik de drang niet weerstaan en uiteidelijk na een boel gedoe ging ik weer naar een winkel en kocht toch weer shag, rookte weer en voelde weer de mislukking...

Allemaal heel veel succes, probeer het met een E-sigaret, als ik kan stoppen, kan iedereen het!!

 

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 09/03/2015 - 17:40

Lid sinds

2 jaar geleden gestopt dmv nicotinepleisters..ik kocht de sterkste en knipte ze dan door midden..na een aantal weken door 3e en toen in 4e..de echt pieken komen dan niet.
maar vooral moet je het zelf willen

Geplaatst door Menthe op 07/02/2015 - 07:19

Lid sinds 09 jan 2015

1 jaar 2 maanden geleden gestopt met Cold Turkey.

Hallo allemaal,

Ben 6 januari gestopt met roken ,rookte ongeveer12 tot14 sigaretten per dag  en plak nu nicotinepleisters van 14 mg .Je heb dan toch enige bescherming .

Het werkt wel maar ik heb toch wel een aantal uitglijders gehad ,verder zet ik wel door .

Bij mij is het vooral de mentale verslaving die mij de das om doet .

De pleisters helpen wel wat maar zaligmakend is het nu ook weer niet.

Ben ook een aantal keren zonder hulpmiddelen gestopt ( niet volgehouden ) ,maar met de pleisters gaat het wel een stuk beter 

 

Reactie toevoegen