Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 27/11/2015 - 11:03

Lid sinds

Je moet echt de knop omgedraaid hebben dan pas lukt het je om definitief te stoppen 

met of zonder hulpmiddel het is en blijft een kwestie van flink op je tanden bijten en vooral veel disipline

vooral heel veel afleiding zoeken dan denk je niet aan roken wandelen winkelen klusjes in huis computer spel etcetera

echt dit zijn de dingen die mij definitief van het roken af hebben geholpen en ben nu een half jaar rookvrij

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 11/09/2015 - 01:07

Lid sinds

Ik ben nu al vier dagen gestopt met roken doe het met hulp door een stopcoach en nicotine pleisters en zuigtabletten

ik zit in de eerste fase dus moet nog 11 weken voor dat ik in de laasten fase zit dan gaat het pas beginnen maar ik kan als ik het moeilijk heb altijd nog een zuig tablet nemen .

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 01/09/2015 - 11:56

Lid sinds

Hallo,

Ben vandaag 1 maand gestopt met roken, na 50 jaar gerookt te hebben. Ik ben gestart met pleisters van 21 mg gedurende 3 weken en ben nu afgezakt naar 14 mg en het werkt heel erg goed.Ik heb weinig moeilijke momenten tot hiertoe maar ik denk ook dat het komt doordat ik erg vastberaden ben om te stoppen en de motivatie er is. Ben eigenlijk heel trots op mezelf dat het me zo goed lukt.

Succes aan iedereen,

Paulien

Geplaatst door Hans Dronten op 26/08/2015 - 01:58

Lid sinds 19 jun 2015

4 jaar 9 maanden geleden gestopt

Nu 12 weken gestopt met behulp van pleisters die vergoed zijn door CZ .

In samenwerking met Prostop (telefoonondersteuning)

Geen verlangen na roken maar alleen de eerste 6/8 weken wel de gewoonte verslafing van na de koffie en eten. 

Wens iederereen veel sterkte en een gezonde toekomst toe.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 22/08/2015 - 11:31

Lid sinds

Ik heb net hetzelfde probleem ik krap me gewoon kapot zelf dagen nadien ,plaatsen waar de pleisters zijn aangebracht geweest blijven rood en jeuk nog steeds.

ze hebben me aangeraden de pleisters niet meer te gebruiken en in inhaler aan te schaffen.

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 11/07/2015 - 02:27

Lid sinds

Ik ben nu 12 weken en 4 dagen geleden gestopt met roken, en begonnen met 21mg nicotine pleisters.Ik heb 21 jaar gerookt waarvan de laatste 19 jaar ongeveer 2 pakjes p dag. Ik word volgende maand 33 .Mijn ervaring is super geweest met de pleisters. Nadelen ,ze jeukte en met warme dagen gleden ze van mijn arm. Ik heb de gehele kuur afgemaakt.6 weken 21 mg 4 weken 14 mg en 2 weken 7 mg. Ik ben nu dus ook al 4 dagen verder,en ook zonder pleister ga ik er geheel moeiteloos doorheen. Ik ervaar nu wel keelpijn ,en ben makkelijk geïrriteerd.En als ik dan FF water drink gaat het beter. Ik ben super trots.Nu nog FF door deze laatste fase van genezing voor mijn lichaam heen. Dus ik raad het een ieder aan .

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 08/07/2015 - 11:51

Lid sinds

Ik heb nog 10 pleisters liggen van 14 mg houdbaar tot april 2014

Kan ik deze pleisters gewoon gebruiken?

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 08/07/2015 - 11:50

Lid sinds

Ik heb nog 10 pleisters liggen van 14 mg houdbaar tot april 2014

Kan ik deze pleisters gewoon gebruiken?

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 06/06/2015 - 15:35

Lid sinds

Tjonge, vanaf morgen wil ik die dingen laten staan en heb vandaag NiQuitin 7 mg pleisters aangeschaft. Omdat ik regelmatig last heb gehad van hartkloppingen (al jaren geleden vastgesteld dat het onschuldig is maar heel vervelend) en er daarna ook jaren geen last van heb gehad schrok ik van de melding op het pakje. Juist omdat ik sinds een half jaar weer last heb van die hartkloppingen.

Mag je die pleisters dan niet gebruiken? Bedoel, de nicotine in de sigaretten is dan ook niet goed natuurlijk, maar als ik het een met het ander wil wisselen, kan dit dan toch kwaad? Krijg ik een boost door die pleisters?

Ik weet nu niet echt wat ik doen moet. In het weekend ga ik geen huisarts bellen. En morgen wilde ik op zondag beginnen.

pfffff, dan maar zonder proberen?

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 27/03/2015 - 14:31

Lid sinds

Hallo,

Ik ben sinds maandag (23 maart 2015) gestopt met roken,Ik rookte ongeveer 12 sigaretten per dag.  Het gaat allemaal heel vlot, alleen de gewoonte om te roken blijft lastig.

Ik doe dit met nicotine pleisters van niquitin. Ik gebruik de pleisters van 14 mg omdat de pleisters van 21 mg te zwaar gingen zijn had de apotheker gezegd.

Wel had ik hier allerlei dingen gelezen over uitslag en jeuk, maar het jeukt bij mij alleen de eerste 10 minuten als ik de pleister heb geplakt. Wel komt de pleister heel snel los, dus plak ik hem vast met leukoplast tape. zo kan ik ook nog gaan zwemmen zonder dat hij loskomt. 's nachts haal ik de pleister er ook af.

groetjes

Reactie toevoegen