Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Saskia101 op 25/08/2013 - 12:48

Lid sinds 25 aug 2013

Ik ben per gisteravond gestopt. Na de laatste sigaret opgerookt te hebben, heb ik DIRECT een nicotinepleister geplakt, ik wil dit keer geen risico's nemen. Jullie zullen denken, ach, je bent nog niet echt gestopt, maar ik het verleden is het me nog nooit gelukt om langer dan 3 uur te stoppen. Tegen 10 uur in de ochtend stond ik al weer bij de benzine pomp om sigaretten te kopen. Momenteel heb ik het heel zwaar, dus ik heb een uurtje geleden een dubbele sticker erbij geplakt. Ik heb de zwaarste gekocht van 21 mg en heb nu dus 42 mg opgeplakt want ik merk er niets van. Ik hoor iedereen allemaal zeggen dat ze zo misselijk ervan worden, maar volgens mij roken zij dan niet zo veel als ik. Ik ben ZO gewend aan veel nicotine, dat zelfs een dubbele dosis van de zwaarste pleister mij niet misselijk maakt.

Wel heb ik het gevoel dat het helpt. De schreeuw naar sigaretten is een paar decibel zachter. Maar ik kom om van de verveling. In plaats van nooit ontbijten, ben ik nu gaan ontbijten. Ik ga ook gewoon lunchen, doe eens gek, doe ik normaal ook nooit. Ik leef normaliter op sigaretten en koffie en enkel avond eten. Wat zullen mijn nieren blij worden van deze verandering. Dit keer ga ik het volhouden! Dit keer gaat het me lukken. Ik ben nu al zo ver als ik nooit geweest ben. Ik wil van die VRESELIJKE verslaving af.

Ik kan iedereen nicotinepleisters aanraden. Ik heb toch het gevoel dat het iets helpt. Ik heb de stickers nog rondom met hansaplast beplakt zodat ieder hoekje mijn huid raakt. Och wat een agressieve verslaving, het is niet normaal meer!!!!

Geplaatst door Jinxie11 op 20/02/2013 - 09:09

Lid sinds 20 feb 2013

5 jaar 11 maanden geleden gestopt

Op 12 januari 2013 ben ik met fase 1 van de pleisters begonnen. Na 2 weken ben ik overgegaan op fase 2 omdat het erg goed ging maar ik wel slecht sliep. Fase 2 heb ik 2 weken gedaan en heb ook echt geen zin meer om een sigaret op te steken. Het enige waar ik last van heb zijn de bijwerkingen van de pleisters en moet ze nu van praktijkondersteuner van huisarts z.s.m. afbouwen. De bijwerkingen zijn o.a. hartkloppingen, slecht slapen, gespannen gevoel, zweetuitbarstingen, rillerig. Eerst dacht ik dat ik dan te vroeg was begonnen met fase 2 en dat dit de ontwenningsverschijnselen van het roken waren maar ik knip nu de fase 2 pleisters zelfs door en merk dat het nu wel beter gaat. Al gaat het me nog niet snel genoeg. ;)

Geplaatst door Ingrid Sangkala op 01/11/2012 - 23:24

Lid sinds 31 okt 2012

Vandaag is de 3e dag zonder sigaretten, maar vanavond heb ik toch maar even een pleister geplakt. Ik werd gek van verlangen naar de sigaret en kon aan niets anders meer denken! Nu dus een pleister en ik voel mij al een stuk rustiger. Hopelijk gaat het vanaf nu beter, want anders zie ik het somber in.....

Geplaatst door Justcarola op 05/10/2012 - 14:54

Lid sinds 05 okt 2012

op vrijdag avond(14-09-2012) mijn laatste sigaret gerookt , daarna gelijk pleister geplakt .

ik kon ze alleen verdragen op mijn heupen (zit wat meer vet op wink) . Na een week knipte ik ze door midden en gebruikte ik een halve pleister per dag en dit ging goed ! NA een par dagen kwam ik er achter dat ik mijn pleister vergeten was en ik het al een paar dagen zonder deed . Ik heb het er bij gelaten en doe het nog steeds zonder pleister .

 

Geplaatst door herma1968 op 09/07/2012 - 16:49

Lid sinds 09 jul 2012

7 jaar 2 maanden geleden gestopt

Vandaag 1e dag van mijn plan te stoppen met roken. Dit keer gebruik ik een pleister om niet al te chagrijnig rond te lopen. Ooit 2 jaar niet gerookt cold turkey, maar dat was na een operatie (dus kon ik ook niet de 1e week). Buiten die 2 jaar, rook ik vanaf mijn 15e en vind ik het genoeg geweest!!!! Het heeft even geduurd om de motivatie te vinden, maar ik ga ervoor.

Geplaatst door Trotse Mama op 20/03/2012 - 14:11

Lid sinds 20 Mar 2012

Vijf jaar geleden onder begeleiding gestopt met de pleisters. Echt super. Maar doordat ik stap 1 (de zwaartse) te kort heb gebruikt ( drie dagen omdat ik zo duizelig was) en stap 3 heb overgeslagen (had ik volgens mezelf niet nodig) is de poging flink mislukt.

 

Na drie weken dacht ik dat ik wel zonder kon. Dat ging een paar dagen goed en toen kwam het mannete met de hamer. Angst- en paniekaanvallen en niet meer kunnen slapen.Niemand had de link gelegd dat het door het stoppen met roken kwam.

Ik ben er in mijn geval van overtuigd dat je met de juiste begeiding en de juiste volgorde en tijdsduur van pleisters plakken je weinig last hebt van ontwenningsverschijnselen.

Reactie toevoegen

Pagina's