Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door August1960 op 04/12/2014 - 21:46

Lid sinds 01 dec 2014

2 jaar 3 maanden geleden gestopt met Champix.

Ik ben 15 sept. 2014 gestopt na 41 jaar gerookt te hebben.

Ik rookte zo'n 3,5 tot 4 pakjes zware shag per week en heb Niquitin Clear pleisters gebruikt.

Ik kreeg jeuk en rode uitslag en bultvorming op de plek waar de pleister gezeten had, Ik heb 1 x op mijn bovenbeen geplakt en dat heeft 5 weken geduurd voor de plek weg was.

Het meest plakte ik op borstkas en schouders, daar trokken de plekken binnen 2 - 3 dagen weer weg.

Verder volgens het 3 stappenplan geplakt en afgebouwd en ben nu 80 dagen van het roken af.

Vier jaar geleden heb ik kauwgom geprobeert, dat was echt smerig en rookte binnen 2 dagen al weer.

Ik hoop nooit terug te vallen in het roken, maar zou weer voor de pleisters gaan als ik opnieuw zou moeten stoppen. De jeuk en de huidirritatie neem je op de koop toe en verdwijnt weer, net als de zin in een sigaret.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 26/11/2014 - 20:07

Lid sinds

Na jaren roken aan de pleister. Het help echt maar je moet er mee afbouwen. Haal s'nachts wel de pleister er af want anders kan je afschuwelijke nachtmerrie's krijgen. Ik gebruik Nicotinell en houd het zaakje op z'n plek met een eilandpleister van 8 bij 10,want ze laten te snel los. Het gaat prima en mijn verlangen naar een sigaret is zero terwijl mijn partner naast mij zit te roken. Gewoon beginnen. Het kost wat maar sigaretten roken is duurder.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 08/10/2014 - 23:33

Lid sinds

Afbouwen, nodig hebben, een Periode

NEE de Fabrikant is gebaad bij jouw gebruik dit, is zijn inkomste De meer jij gebruikt hoe meer hij verdeint

Stop met deze gedachte dat je: "iets Nodig hebt." wat je nodig hebt is Vocht en Voedsel om jezelf warm  te houden."  Een Sigaret brand maar geeft geen warmte, niet het geen we nodig hebben om ons Warm te houden. Dus: "Iets of Iemand heeft je een Patroon aangeleerd :'Als je dit product gebruikt dan, ........" Stel nu voor dat ik je een Patroon Geef wat totaal tegenstrijdig is aan je voorstelling van Roken:"Rollen, Vloeitjes, Shag, Tabak, Drum, Samson en een Aansteker. Stel je nu voor ROKEN is: "Een Glas vullen met Water, Een Snoepje, De verpakking de, Climax "Gooi de verpakking op straat."  De vrijheid waarbij we denken is zo mooi. Alleen we durven het niet, vrijheid van keuze is zo moeilijk, Stoppen met .. is zo moeilijk omdat, we niet durven kiezen "Ja maar JIJ" en Zij en Zus of Zo we, durven de keuze niet aan. We laten ons leiden door de gene die zwakker zijn dan jij "Ja maar jij kan zus of zo"Maar, wat denk je van mij met mijn Zus en Zo. Du een ander heeft het altijd moeiliker dan jij dus, JIJ KUNT DIT, JIJ STOPT NU............kom op wat je nu denkt is een giller en je wilt niet dat ik een antwoord geef 

 

 

 

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 08/10/2014 - 22:58

Lid sinds

Je start goed en dan ineens wordt je getriggerd "Toen je nog Rookte voelde je dat niet." Dat maak je, jezef wijs.

Maar richt je gedachte op iets anders loop, niet weg voor je gevoel. bijvoorbeeld:"pak een snoepje" Zie dit als een Peuk" Rol het papier/Plastic tussen je vingers steek het Snoepje in je momd en blijf met je gedachten bij de verpakking "Voel het, Rol het" Verplaats je gedachte alsof je met de Handeling bezig bent die je aanzet tot Roken.. Richt je Geest op een alternatief: " stel je zelf voor dat de Climax ligt op het moment dat je de Wikkel in de vuilnisbak of op straat gooit " Het gaat om je gevoel. Veroordeel en Oordeel niet over anderen dan zie je, je eigen Zwakkte. Sta hier Boven. Richt je op een Hoger doel: "Ik kan dit. is het hogere doel." Zeg kan je mij een tientje lenen m'n shag is op." Dit is een iedeaal  punt om Hem/Haar te helpen. "Joh ik zit effe krap (je kent het Hé ) maar, is je behoefte zo groot wacht, ik haal een GLAS WATER."

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 08/10/2014 - 22:26

Lid sinds

Hallo Ik ben iets langer dan een jaar Rook vrij. Misschien helpt mijn ervaring jouw op weg om ook te stoppen. Ik rookte vanaf mijn 14de tot mijn 52ste. Mijn Zoon kwam: "Pa WE moeten stoppen ik, heb een meisje (buitenlandse)leren kennen en die denkt dat ik zo af en toe rook."(ben van Dec. 1959.) Nu was ik na faillissement al ruim 1/2 jaar in de WW (geen goed moment om te stoppen)maar goed ik zei: "IS GOED " Dus Zuigtabletjes en Pleisters gehaald want, dan houd ik geld over en investeer ik daarin. Nauw Misselijk en een pijnlijke Arm van de pleisters. Mijn Tip: Drink water voel, je de drang naar een Peuk neem, een Glas water. Rookt er iemand in je omgeving vraag om "Een glas water" Veroordeel mensen niet omdat ze Roken ga, naar die verjaardag al wordt er gerookt stort je zelf niet ineen isolement. Jij wilt stoppen en je omgeving (nog) niet dus Respecteer dat. Oordeel over jezelf en veroordeel de ander niet, "Ja JIJ bent gestopt met Roken lukt dat een beetje?." Zeg volmondig JA en laat je niet verleiden want het lukt hem/haar toch niet. " Ik heb het al zo vaak geprobeerd." Ja hoor van het Lege Pakje tot aan het Verkooppunt. Sta hier boven. Voorkom dat ze zeggen: "Nauw toen je Rookte.." ga gezellig met de Roker mee " Hij/Zij heeft jouw nu nodig want, JIJ hebt de Kracht en de moed." Verban de sigaret uit je denk patroon. Denk vooral niet hoe negatief die Peuk voor je is want, dan maak je het je zelf alleen maar moeilijk.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 07/10/2014 - 07:48

Lid sinds

Ik ben vorige week begonnen in een poging te stoppen Niquitin pleister gaat dat super. Ik rook wel nog af en toe maar veel minder. In plaats van een pakje per dag rook ik nu nog hooguit 4 sigaretten. Alleen heb ik sinds gisteren last van hartkloppingen. Heeft dit met de pleisters te maken? Heeft iemand hier ook last van? En wat adviseren jullie ... toch doorgaan? of een lagere dosis proberen? Graag jullie reacties :-) groet, Paul

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 25/09/2014 - 12:18

Lid sinds

Ben  nu 2 weken met Nicotine-pleisters bezig en het bevalt me prima. Doe ze eraf voor ik ga slapen, waarom zal ik nicotine tot me nemen als ik slaap, rookte ook niet in mijn slaap. Heb weinig tot geen last van irritaties of jeuk. Hoop dat ik het vol ga houden, want het bevalt me nu al om niet te roken. Vraag me alleen af waarom, 14 mg net zo duur is als 7 mg? Misschien dat iemand mij daar een antwoord op kan geven.

Voor een ieder veel succes met het stoppen van het roken.

Janine

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 18/08/2014 - 19:55

Lid sinds

Ik ben nu bezig derde kerr in een en half jaar.

Altijd toch ik wil op nieuw beginnen.

Nu paar uur al met pleister faze 2.

Maar deze keer ik voel me niet goed, misselijk en moe.

Juist hopen dat lukt!

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 31/07/2014 - 17:38

Lid sinds

hallo het lijkt mij dat je nicotine vergiftiging hebt, dat gaat nl ook gepaard met veel uitslag. en ook daar moet je even doorheen.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 13/07/2014 - 16:11

Lid sinds

Beste,

 

Zoon is gestopt met 21 mg maar te heftig. Gebruikt nu zuigtabletten maar ik wilde nu de 21 mg gaan gebruiken en deze in drie knippen. Lees hier dat dit vaak (door 2 dan) gedaan word maar het volgens fabrikant mag dit niet in verband met een filter?

Iemand ervaring?

Hou het nu 2 dagen met de e sigaret op 11 mg maar wil met de e sigaret naar o mg

Vrgr

Jo

Reactie toevoegen