Ervaringen met nicotinepleisters

Heb jij nicotinepleisters gebruikt om van het roken af te komen? Zo ja, dan horen we graag wat jouw ervaringen hiermee zijn geweest. Goed of slecht, het maakt niet uit. Het is belangrijk je ervaringen te delen zodat anderen zich beter kunnen voorbereiden op het gebruik van nicotinepleisters om van het roken af te komen.

Waar kan ik goedkoop Nicotinepleistes kopen?

Nicotinepleisters zijn op veel plekken te koop. Zelfs in de grotere supermartkten kan je de pleisters kopen. Wil je voor de goedkoopste oplossing gaan, dan kan je de pleisters het best online bestellen. Je hebt ze dan meestal de volgende dag al in huis. Bekijk het aanbod online nicotinepleisters, of ga voor 1 van de volgende voordelige opties :

Heb je zelf ervaring met het gebruik van nicotinepleisters, laat het dan weten in een reactie hieronder. 

Reacties

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 08/10/2014 - 22:26

Lid sinds

Hallo Ik ben iets langer dan een jaar Rook vrij. Misschien helpt mijn ervaring jouw op weg om ook te stoppen. Ik rookte vanaf mijn 14de tot mijn 52ste. Mijn Zoon kwam: "Pa WE moeten stoppen ik, heb een meisje (buitenlandse)leren kennen en die denkt dat ik zo af en toe rook."(ben van Dec. 1959.) Nu was ik na faillissement al ruim 1/2 jaar in de WW (geen goed moment om te stoppen)maar goed ik zei: "IS GOED " Dus Zuigtabletjes en Pleisters gehaald want, dan houd ik geld over en investeer ik daarin. Nauw Misselijk en een pijnlijke Arm van de pleisters. Mijn Tip: Drink water voel, je de drang naar een Peuk neem, een Glas water. Rookt er iemand in je omgeving vraag om "Een glas water" Veroordeel mensen niet omdat ze Roken ga, naar die verjaardag al wordt er gerookt stort je zelf niet ineen isolement. Jij wilt stoppen en je omgeving (nog) niet dus Respecteer dat. Oordeel over jezelf en veroordeel de ander niet, "Ja JIJ bent gestopt met Roken lukt dat een beetje?." Zeg volmondig JA en laat je niet verleiden want het lukt hem/haar toch niet. " Ik heb het al zo vaak geprobeerd." Ja hoor van het Lege Pakje tot aan het Verkooppunt. Sta hier boven. Voorkom dat ze zeggen: "Nauw toen je Rookte.." ga gezellig met de Roker mee " Hij/Zij heeft jouw nu nodig want, JIJ hebt de Kracht en de moed." Verban de sigaret uit je denk patroon. Denk vooral niet hoe negatief die Peuk voor je is want, dan maak je het je zelf alleen maar moeilijk.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 07/10/2014 - 07:48

Lid sinds

Ik ben vorige week begonnen in een poging te stoppen Niquitin pleister gaat dat super. Ik rook wel nog af en toe maar veel minder. In plaats van een pakje per dag rook ik nu nog hooguit 4 sigaretten. Alleen heb ik sinds gisteren last van hartkloppingen. Heeft dit met de pleisters te maken? Heeft iemand hier ook last van? En wat adviseren jullie ... toch doorgaan? of een lagere dosis proberen? Graag jullie reacties :-) groet, Paul

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 25/09/2014 - 12:18

Lid sinds

Ben  nu 2 weken met Nicotine-pleisters bezig en het bevalt me prima. Doe ze eraf voor ik ga slapen, waarom zal ik nicotine tot me nemen als ik slaap, rookte ook niet in mijn slaap. Heb weinig tot geen last van irritaties of jeuk. Hoop dat ik het vol ga houden, want het bevalt me nu al om niet te roken. Vraag me alleen af waarom, 14 mg net zo duur is als 7 mg? Misschien dat iemand mij daar een antwoord op kan geven.

Voor een ieder veel succes met het stoppen van het roken.

Janine

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 18/08/2014 - 19:55

Lid sinds

Ik ben nu bezig derde kerr in een en half jaar.

Altijd toch ik wil op nieuw beginnen.

Nu paar uur al met pleister faze 2.

Maar deze keer ik voel me niet goed, misselijk en moe.

Juist hopen dat lukt!

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 31/07/2014 - 17:38

Lid sinds

hallo het lijkt mij dat je nicotine vergiftiging hebt, dat gaat nl ook gepaard met veel uitslag. en ook daar moet je even doorheen.

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 13/07/2014 - 16:11

Lid sinds

Beste,

 

Zoon is gestopt met 21 mg maar te heftig. Gebruikt nu zuigtabletten maar ik wilde nu de 21 mg gaan gebruiken en deze in drie knippen. Lees hier dat dit vaak (door 2 dan) gedaan word maar het volgens fabrikant mag dit niet in verband met een filter?

Iemand ervaring?

Hou het nu 2 dagen met de e sigaret op 11 mg maar wil met de e sigaret naar o mg

Vrgr

Jo

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 27/05/2014 - 13:24

Lid sinds

Na bijna 25 jaar gerookt te hebben met inbegrip van vele kansloze stoppogingen, was ik op 15 december 2013 maar liefst 20 maanden geheel gestopt met roken. Ik heb daarvoor nicotine pleisters gebruikt en dat slechts een week of 3 in de zwaarste dosis. Het stoppen viel me reuze mee en ging geweldig. Voelde me stukken minder smerig en minder hulpeloos als herstelde nicotine junk. Dacht 'had ik die pleisters maar jaren eerder geprobeerd"!

Door allerlei frustratie - onder andere over dik 10 kg  hardnekkige gewichtstoename die ik na 20 maanden intensief sporten onder persoonlijke begeleiding van een trainer niet onder controle kreeg- op een zwak moment een sigaret gebietst bij collega en opgestoken. Inmiddels half jaar verder weer vrolijk pakje per dag. Nu al drie keer opnieuw geprobeerd met pleisters weer zo soepel te stoppen maar zonder succes. Mijn overtuiging is dan ook dat motivatie om echt te stoppen is vereist boven welk hulpmiddel of nicotine vervanger dan ook. Als je echt klaar bent met je rookverslaving en wilt stoppen, gebruik dan ieder hulpmiddel waarvan je denkt dat het je helpt met niet roken. Pleisters, accupunctuur, kauwgom, pillen, whatever. Of het je nu tussen je oren helpt of niet, iedere stoppoging en steun die je erbij ervaart is de moeite waard. Nu wederom met pleisters aan nieuwe stoppoging begonnen. Dank voor de tip van de halve pleisters op dit forum, spaart zeker veel geld. Iedereen succes! Peter

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 17/05/2014 - 19:31

Lid sinds

Ik ben ca. 3 weken geleden begonnen met de nicotinepleisters om van het roken af te komen, ik rook al ruim 35 jaar. Gemiddeld anderhalf á 2 pakjes shag per week.
Eerst gebruikte ik Niquitin pleisters, maar die laten zo weer los, ik vind ze waardeloos. Toen ben ik overgestapt op Nicotinel. Op zich werken ze perfect, vrijwel geen zin meer in roken ook. Ze plakken ook veel beter, maar de nadelen kappen er ook zwaar in.

Ik heb een nogal (over)gevoelige maag, de kauwgum en de spray is voor mij geen optie, die slaan direct op mijn maag en ik wordt er erg beroerd van al bij de eerste kauw of spray, tegen overgeven aan. De nicotinepleisters leken mij een uitkomst.

Ware het niet, dat ik nu sinds een week een ontiegelijke huiduitslag krijg, zodra ik de pleister na 24 uur verwijder is de plek tomaat-rood. De kleur verdwijnt pas na ruim een week. Maar dat is nog niet het ergste. Na 1 of 2 dagen van verwijdering begint de plek mega te jeuken tot builvorming aan toe. Maar het beperkt zich niet alleen tot de plek zelf, intussen nu ook op andere plaatsen op het lichaam, waar helemaal geen pleister heeft gezeten, en rondom de pleisterplek zelf ook. Ik word er gek van en ben dan ook even gestopt met de pleisters. En dus ook al weer aan het roken geslagen.

En ja, ik weet wel dat het tussen de oren zit, ik kan het meer dan 8 uur per dag volhouden zonder ook maar enige drang tot roken te krijgen (zonder pleister of wat ook). Maar op een gegeven moment hou ik het dan toch niet meer, en moet dan toch een shag hebben.

Ik heb intussen een afsrpaak met de dokter gemaakt omdat deze reactie op de pleisters mij niet normaal lijken, zo hevig. Lig nachten wakker van de jeuk.

Ook heb ik dan binnenkort een afspraak met een praktijkondersteuner die mij een programma gaat aanbieden voor het stoppen met roken, zij hebben dan (in samenwerking met de huisarts) zelf ook medicatie. Ik hoop dat dit uitkomst biedt, want ik wil er wel écht van af.

Ik wil er van af, dat alles maar naar de rook stinkt, om de haverklap opnieuw moet gaan witten en behangen in huis plus de gevolgen voor de gezondheid.

Herkent hier iemand deze HEVIGE reactie van de huid? In de bijsluiter en op internet vind ik alleen iets van "wat huiduitslag" en dat deze "binnen een paar dagen weer verdwijnt", maar bij mij wordt het juist erger, hoe langer ik de pleisters gebruik.

Geplaatst door rosie18 op 16/04/2014 - 13:07

Lid sinds 14 apr 2014

Ik heb ook pleisters gebruikt. Ik heb er lang over gedaan om ze af te bouwen. Ik vond het erg prettig om lange tijd 'beschermd' te worden. Ik voelde dat ook zo, als een bescherming. De laatste halve van 7 mg heb ik afgelopen vrijdag voor het eerst laten staan. Ik heb nu nog wel af en toe een nicotinezuigtabletje. Maar dat is meer voor de vorm dan voor de trek. Ik heb al heel lang geen trek meer in roken. Ik ben blij dat ik de pleisters langzaam heb afgebouwd.cool

Geplaatst door Anoniem (niet gecontroleerd) op 23/02/2014 - 14:35

Lid sinds

beste,

Het probleem zit in dat je niet de juiste gebruiks voorschriften hebt gevolgt!!

Ik herken het probleem, en na enige tijd toch weer begonnen met roken. Wil je echt er van af volg de juiste dosering en dersnoods bij stap 2 een week extra.

maar get gaat erom dat je lichhaam de stof nicotine afbouwd, en daar staat een bepaalde periode voor ;-)

 

Reactie toevoegen